Over Studio Alting

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik ben Brenda, 34 jaar en afgestudeerd aan de kunstacademie in Groningen. Als grafisch ontwerper streef ik naar perfectie, met oog voor detail, gevoel voor kleurgebruik en vorm. Ik typeer mezelf als energiek, gepassioneerd, zorgvuldig en een tikje eigenwijs.

Als kind was ik dag in dag uit aan het tekenen en bezig met eigen creaties. Al snel wist ik dat ik een opleiding aan de kunstacademie wilde volgen. Tijdens mijn opleiding ontdekte ik de wereld van grafisch ontwerp.

Na het behalen van mijn diploma heb ik veel werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Ook op andere gebieden dan grafisch ontwerp.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan! 

Eind 2o19 heb ik besloten de stap te nemen minder te gaan werken en me in te schrijven bij de kamer van koophandel. Studio Alting is een feit!

Als grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen mijn creativiteit de vrije loop en streef ik naar originele en onderscheidende ontwerpen. Ik luister naar wat jouw ideeën zijn, waar je voor staat met je bedrijf en zorg ervoor dat je dit uitdraagt met bijvoorbeeld een logo, huisstijl, of andere andere uitingen.

Heb je vragen of wil je weten hoe ik kan helpen om jouw plannen ten uitvoer te brengen? Mail me gerust!

X Brenda